Om Posterboy.dk

Nedenfor finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke informationen, du leder efter – så send endelig en mail her.

Billige plakater

Billige plakater

Alle plakater fås fra kun 99 kr. Plakater med din helt egen tekst eller valgfri farve fra kun 149 kr.

Grafiske plakater på miljøvenligt papir

Miljøvenlige plakater

Alle plakater trykkes på et dansk, Svanemærket trykkeri på miljøvenligt plakatpapir.

Plakater med billig eller gratis fragt

Billig eller gratis fragt

Vi sender dine plakater sikkert for kun 29 kr. Bestiller du over 500 kr. er fragten GRATIS!

Betal for dine plakater nemt og sikkert

Sikker betaling

Betal sikkert og nemt for dine plakater med betalingskort, PayPal, Apple Pay eller MobilePay.

Hvem er Posterboy?

Mit navn er Jan Christensen. Jeg er stifter af – og designer af plakaterne på – posterboy.dk. Jeg driver denne lille plakatbutik som hobby ved siden af mit daglige arbejde som digital designer. Jeg fik idéen til Posterboy.dk, da jeg selv manglede unikke plakater på væggene – og nu er mit mål også at dekorere dine! Hvadenten du søger dekorative plakater til stuen, plakater til køkkenet, søde børneplakater til børneværelset, plakater med sangtekst eller en one-of-a-kind plakat med DIN tekst, er jeg sikker på, posterboy.dk kan hjælpe!

Hvad koster plakaterne?

Alle plakater på posterboy.dk starter fra 99 kr. i A5 størrelse (15×21 cm). A4 (20×30 cm) koster 149 kr, A3 (30×40 cm) koster 199 kr., 50×70 koster 249 kr, og 70×100 cm koster 299 kr. Ønsker du en plakat med valgfri tekst eller en bestemt farve er prisen +50 kr., da plakaten skal designes og enkeltbestilles hos trykkeriet.

Hvad koster levering af plakater?

Fragt koster 29 kr. – men bestiller du for over 500 kr., er fragten GRATIS. Dine plakater sendes sikkert i miljøvenlige plakatrør (af genbrugspap) og modtages 2-5 hverdage efter bestilling. Haster det med leveringen af din plakat, så send en mail eller noter det ved din bestilling. Levering uden for Danmark koster 49 kr. – og er GRATIS ved bestilling for over 750 kr.

Hvilke størrelse findes plakaterne i?

Alle posterboy-plakater findes i de fem størrelser; A5 (15×21 cm), A4 (20×30 cm), A3 (30×40 cm), 50×70 cm og 70×100 cm. Ønsker du en anden størrelse, så send en mail.

Hvor bliver plakaterne trykt?

Plakater på posterboy.dk trykkes på miljøvenligt plakatpapir hos et dansk, Svanemærket trykkeri. Plakaterne sendes sikkert i plakatrør af genbrugspap.

Kan plakaterne kun købes på posterboy.dk?

Ja, alle plakater på www.posterboy.dk findes kun her! Enkelte butikker har et par eksemplarer, men du finder kun hele udvalget af posterboy-plakater på posterboy.dk.

Kan jeg få en plakat med MIN tekst?

Ja. Alle plakatdesigns med tekst kan fås med DIN tekst. Du kan ovenikøbet selv bestemme farverne på plakaten. En plakat med egen tekst (og farve) koster KUN 50 kr. ekstra i forhold til normalprisen! Vælg et af de eksisterende plakatdesigns, vælg plakatens størrelse og tilføj din egen tekst i kommentarfeltet ved betaling – eller pr. mail. Kort efter din plakatbestilling er modtaget, får du et bud på din unikke plakat til godkendelse pr. mail, inden plakaten bestilles hos trykkeriet. Bestil en unik plakat med din egen tekst og farve her

Hvordan sendes plakaterne?

Dine plakater sendes trygt og sikkert i et solidt plakatrør lavet af miljøvenligt genbrugspap. Plakaterne sendes med PostNord eller DAO. Leveringstiden er 2-5 hverdage ved danske leveringer. Skal du bruge plakaten nu og her, så skriv det i kommentarfeltet ved betaling eller send en mail.

Følger der rammer med plakaterne?

Nej, plakaterne sælges og sendes uden rammer. Til gengæld passer alle plakatstørrelser til standard rammestørrelser, som man finder i f.eks. Føtex, IKEA, IdeMøbler og Søstrene Grene. Plakatstørrelser er A5 (15×21 cm), A4 (20×30 cm), A3 (30×40 cm), 50×70 cm og 70×100 cm. Ønsker du en plakat i en anden størrelse, så send en mail.

Posterboy.dk – unikke grafiske plakater til ethvert hjem. Vælg mellem et hav af plakatdesigns fordelt på 11 forskellige plakatkollektioner, eller få en personlig plakat med valgfri tekst og farve.

De grafiske plakater på posterboy.dk er opdelt i 11 designkollektioner. Ønsker du en plakat med din egen tekst eller farve, kan du frit vælge mellem alle designlinjerne.

BlackWhiteBrush er minimalistiske tekstplakater i sort og hvid med citater eller begreber skrevet med et penselstrøg. Det er i denne plakatserie, du finder bestsellers som Good Morning, Good Night og Hakuna Matata.

Christmas består af juleplakater, der er perfekte som værtindegave, pakkespilsgave eller adventsgave. Plakaterne kan naturligvis også bruges på dine egne vægge som alternativ, sjov julepynt.

Fifty Shades er grafiske plakater med polygon-mønster. De er dekorative og flotte side om side. Plakaterne består af 50 trekanter i forskellige nuancer af grå, pink. blå eller grøn.

KidsRoom er flotte, søde og dekorative plakater til børneværelset. På børneplakaten holder en lille elefant fast i en ballon, som enten er tom – eller indeholder et valgfrit drenge- eller pigenavn. Plakaterne fås i sort, blå og lyserød (eller valgfri farve, hvis du vælger med egen tekst/navn), så de kan pynte på – og passe til – ethvert børneværelse.

LittleGreyDot består af plakater med en lille, grå prik med flabede eller sjove udmeldinger. Denne plakatlinje er meget populær og især Wrong Words, Shower, Fairy Tale og Mondays pryder manges vægge. Du kan naturligvis også få en LittleGreyDot-plakat med din helt egen tekst.

Cities er flotte minimalistiske byplakater i sort eller hvid. Samlingen inkluderer plakater med de største danske byer, men ingen by er for lille til sin egen cityposter – derfor kan du naturligvis få en plakat med DIN by. Det er selvfølgelig også ’tilladt’ at bruge plakatdesignet til en navneplakat, en plakat med vejnavn, landenavn eller din egen tekst.

Hashtag er plakater med hashtags. Plakaterne er typisk med motiverende og inspirerende tekst – og du kan naturligvis få din helt egen hashtagplakat med dit hashtag og din farve.

Lyrics består af plakater med sangtekster. Nederst på plakaten står sangens titel og kunstner. Disse sangtekst-plakater er perfekt som gave til kæresten, konen, manden eller din bedste ven, da du kan få en plakat med jeres sang, sangen I dansede til første gang – eller en sang der på anden måde bringer minder. 

Movies er filmplakater, der passer perfekt til hjemmebiografen eller på væggene hos filmnørden. Plakaterne er sorte og minimalistiske og nederst står filmens titel og årstal. 

Numbers-N-Letters består af de populære og flotte bogstavplakater. Plakaterne kan kombineres og bruges på mange forskellige kreative måder. Du vælger selv bogstavet eller tallet, som er i guldlook på sort eller hvid baggrund. Bogstavplakater kan bruges som dekorativ og personlig vægpynt til familiens stue eller ungdoms- eller børneværelset, og bruges ofte til familiens- eller børnenes forbogstaver. Talplakaterne er flotte og kan f.eks. bruges som gave til fødselsdage. Ønsker du en plakat med flere tal eller bogstaver kombineret på én plakat (f.eks. familiens forbogstaver), vælger du blot ‘valgfrit bogstav eller tal’ og skriver dine ønskede tal eller bogstaver i kommentarfeltet ved betaling eller i en mail.

Quotes er grafiske tekstplakater med små citater. Designet er minimalistisk og kan kendes ved en lang linje, der strækker sig fra ét af bogstaverne til plakatens kant. Teksten på plakaterne står med hvid tekst på to nuancer af samme farve.

Holdet bag posterboy.dk

Kontakt posterboy.dk

Jan Christensen

Indehaver

Jan Christensen

Jan Christensen

Designer

Jan Christensen

Jan Christensen

Kundeservice